Direct naar de inhoud van deze pagina

ViERBINDEN

Welkom bij ViERBINDEN Vrijwilligerswerk Laarbeek


Als vrijwilliger meedenken in het bestuur van het wijkhuis, het trainen en coachen van een voetbalelftal, meewerken in de redactie van een lokale radio omroep, werken met dieren bij de kinderboerderij, ondersteuning in de vrijwillige thuiszorg, de opvang van peuters, het begeleiden van activiteiten in een verzorgingshuis of verpleeghuis.

Ook iets voor u?


Versterking van uw vereniging, bestuursleden nodig, vrijwilligers met specifieke kwaliteiten of voor tijdelijke klussen, een dirigent, een trainer, iemand die de PR wil verzorgen, een organisator, begeleiders voor de uitvoering van activiteiten.

Ook op zoek?


Waarmee kan ViERBINDEN Vrijwilligerswerk Laarbeek u van dienst zijn?

  • Hulp en advies bij het vinden van leuk, passend vrijwilligerswerk.
  • Ondersteuning bij het vinden van geschikte vrijwilligers voor uw organisatie.
  • Informatie en advies over vrijwilligerswerk.
  • Coaching en advisering van vrijwilligersorganisaties op het gebied van vrijwilligersbeleid.


Het samen met u vinden van leuk, passend vrijwilligerswerk.

Als u vrijwilligerswerk zoekt, kan ViERBINDEN Vrijwilligerswerk Laarbeek u daarbij helpen. Wij bemiddelen tussen vraag en aanbod van vrijwilligerswerk. U heeft de keuze uit een ruim aanbod van vacatures. Loop gerust eens bij ons binnen om vrijblijvend te informeren naar de mogelijkheden.


Het vinden van geschikte vrijwilligers voor uw organisatie

Bent u op zoek naar vrijwilligers ter ondersteuning van uw organisatie? Wij helpen u graag bij het maken van een goede match tussen de vacature die ingevuld moet worden en een enthousiaste vrijwilliger die beschikbaar is voor uw organisatie.


Informatie over vrijwilligerswerk

Wij informeren en adviseren u graag over alle aspecten van het vrijwilligerswerk en vrijwilligersbeleid. Hierbij kunt u denken aan afspraken die u moet maken met de organisatie waar u gaat werken. Andere aandachtsgebieden zijn bijvoorbeeld: verzekeringen, onkostenvergoeding, begeleiding op de werkplek en cursussen.


Coaching en advisering van vrijwilligersorganisaties

Als ViERBINDEN Vrijwilligerswerk Laarbeek geven wij aandacht aan actuele, nieuwe ontwikkelingen in de branche en gaan wij in op specifieke vragen van vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties. Wij spelen in op de vraag naar ondersteuning en advies. Dit betekent dat wij ook aandacht willen besteden aan coaching en ondersteuning van vrijwilligersorganisaties in Laarbeek op het gebied van vrijwilligersbeleid.Wij kunnen u, op uw eigen locatie, ondersteuning bieden bij vraagstukken die gerelateerd zijn aan het vrijwilligersbeleid in uw organisatie.


Sterk in vrijwilligerswerk

  • Vrijwilligerswerk is leuk en dynamisch. Met deze visie willen we inspelen op een veranderende samenleving.
  • Er liggen kansen en mogelijkheden in het vrijwilligerswerk.
  • We willen een tijdelijke, extra impuls geven ter stimulering van het vrijwilligerswerk zodat we onze kracht verder kunnen uitbouwen.
  • We nemen iedereen serieus en streven naar een goede match tussen vrijwilliger en vrijwilligerswerk.
  • Een aantal verschillende diensten onder één dak.
  • Versterking van vrijwilligerswerk.