Demi - Aanbieder

Lid sinds: 16 december 2021

Plaats:
Maaspoort ('s-Hertogenbosch)
Verklaring Omtrent Gedrag
Ja
Even voorstellen:
Lieve allemaal,

Omdat ik alleen woonachtig ben, heb ik regelmatig één portie/maaltijd over na het koken. Uiteraard wordt er niets verspild en gaat het eten wat over is vaak de vriezer in.

Maar wellicht is er iemand in mijn buurt (Maaspoort, ‘s-Hertogenbosch) wie het goed kan gebruiken, om wat voor reden dan ook. Ik vind het belangrijk dat er oog is voor elkaar en ik lever hierin graag mijn bijdrage.

De maaltijden variëren wekelijks, i.v.m lidmaatschap bij Hello Fresh!

Naast het aanbieden van maaltijden. Help ik ook graag bij anderen zaken. Ik sta open voor nieuwe dingen, dus kom gerust bij mij op de lijn als ik jou ergens mee kan helpen!
Mijn ervaring:
Ik ben werkzaam als teamleider binnen de veiligheidsbranche en werk voornamelijk met personen, welke momenteel nog in de asielprocedure zitten en statushouders. Hierdoor heb ik kennis van diverse culturen en leefstijlen.

Verder ben ik communicatief vaardig en goed sociaal onderlegd. Ik vind het fijn om met mijn medemens in verbinding te staan.

 • Deze gebruiker is bekeken door de helpdesk
 • Deze persoon staat ingeschreven op NLvoorelkaar
 • Demi heeft eerder via deze website geholpen
 • Demi heeft 2 bedankjes ontvangen

 • Profielfoto van Mehmet

  Bedankje van: Mehmet

  Ontvangen op: 27-12-2021
  Er is een engel op aarde, als iemand mijn vraagt wie zij is, zou ik zeggen “Demi”. Ik heb nog nooit zo’n oprechte, toegewijde en behulpzaam persoon in mijn leven gezien. Daarom is Demi de persoon die je zoekt. Zij helpt mij veel bij het leren van de Nederlandse taal. Ik zal mijn leven lang voor haar bidden en ik zal haar nooit vergeten.
 • Profielfoto van Farouq

  Bedankje van: Farouq

  Ontvangen op: 24-12-2021
  Bedankt dat je een geweldig en erg aardig persoon bent voor het helpen en beantwoorden van mijn vragen
Demi
100% profielsterkte