Direct naar de inhoud van deze pagina

Vrijwilligerswerk op Laarbeekvoorelkaar

Sorteer op:
 • Profielfoto van Vrijwilligerswerk

  Kaartvrijwilliger

  Geplaatst door Vrijwilligerswerk
  Voor Zorgboerderij Grootenhout zoeken we vrijwilligers die willen kaarten met ouderen die de ziekte van Alzheimer hebben. Verwachtingen ten aanzien van de vrijwilliger: Goed kunnen omgaan met me... Lees meer
 • Profielfoto van Vrijwilligerswerk

  Vrijwilliger tuinonderhoud Howeko

  Geplaatst door Vrijwilligerswerk
  Organisatie: Stichting Howeko Korte omschrijving van de werkzaamheden Howeko is op zoek naar iemand die (samen met andere vrijwilligers en mogelijk pupillen van ORO) het onderhoud van het gezame... Lees meer
 • Tip: meer kans op een match? Ontvang per e-mail passende vragen!

  Aanmelden
 • Profielfoto van Vrijwilligerswerk

  Gastvrouw /heer bibliotheek De Lage Beemden

  Geplaatst door Vrijwilligerswerk
  Werkzaamheden gastvrouw/heer in de bibliotheek: het opruimen van bibliotheekmateriaal, adviseren en doorverwijzen met betrekking tot de dienstverlening van de bibliotheek ideeën aandragen voor acti... Lees meer
 • Profielfoto van Vrijwilligerswerk

  Wandelvrijwilliger

  Geplaatst door Vrijwilligerswerk
  Organisatie: ORO De Bleek Korte omschrijving van de werkzaamheden: Op woonvoorziening de Bleek wonen mensen met een verstandelijke beperking, die wel wat meer beweging mogen hebben. Wij zoeken ie... Lees meer
 • Profielfoto van Vrijwilligerswerk

  Gastvrouwen

  Geplaatst door Vrijwilligerswerk
  Organisatie: ORO Woonvoorziening de Bleek Graag willen wij een aantal gastvrouwen op onze woonlocatie die het leuk vinden om met cliënten een spelletje te doen, een praatje te maken of gewoon gezel... Lees meer
 • Profielfoto van Vrijwilligerswerk

  Maatje

  Geplaatst door Vrijwilligerswerk
  Bij het Maatjesproject zetten vrijwilligers zich in voor Laarbeekse mensen in kwetsbare situaties, zoals mensen met een chronische ziekte, lichamelijke- en/of verstandelijke beperking, dementerenden o... Lees meer
 • Profielfoto van Vrijwilligerswerk

  Begeleiding Scouting

  Geplaatst door Vrijwilligerswerk
  Organisatie: Scouting Lieshout / Mariahout Korte omschrijving van de werkzaamheden Begeleiders gevraagd voor de verschillende groepen binnen de scouting (Bevers 4-6 jarigen, Esta's 7-11 jarigen ... Lees meer
 • Profielfoto van Vrijwilligerswerk

  Ondersteuning diverse activiteiten

  Geplaatst door Vrijwilligerswerk
  Korte omschrijving van de werkzaamheden Bezoekvrijwilligers en vrijwilligers van ORO De Hoge Hees voor hulp bij diverse activiteiten zoals fietsen, wandelen, snoezelen, uitstapjes, koken en bakken,... Lees meer
 • Profielfoto van Vrijwilligerswerk

  Hulp bij activiteiten

  Geplaatst door Vrijwilligerswerk
  Wij zoeken bij voorkeur 2 vrouwelijke vrijwilligers voor Jongerencentrum Cendra. Korte omschrijving van de werkzaamheden Op woensdagmiddag knutselen. En op woensdag- en vrijdagavond inloopavond... Lees meer
 • Profielfoto van Vrijwilligerswerk

  Leiding Scouting

  Geplaatst door Vrijwilligerswerk
  Organisatie: Scouting Beek en Donk Korte omschrijving van de werkzaamheden Begeleiden van de esta-groep, kinderen van 7 t/m 11 jaar tijdens de wekelijkse scoutingbijeenkomst. Verwachtingen te... Lees meer