Vrijwilligers op Laarbeekvoorelkaar

Sorteer op:
 • Profielfoto van Hannie

  Aanbod van Hannie

  Geplaatst door Hannie
  wegens het feit dat ik gedeeltelijk afgekeurd ben en moeilijk werk kan vinden zit ik veel thuis, zou graag iets willen betekenen voor de medemens …. Heb in zorg en in winkel gewerkt Lees meer
 • Profielfoto van Ton

  Aanbod van Ton

  Geplaatst door Ton
  Ik zou graag klussen doen bij mensen omdat ik handig ben op allerlei technische vlakken. (Bijv.Plankjes ophangen laminaat leggen, schilderen, lampen ophangen enz.) Ik wil graag zinvolle activiteit... Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail 176 personen die iets willen doen, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats vraag
 • Profielfoto van Willeke

  Aanbod van Willeke

  Geplaatst door Willeke
  Hallo ik ben Willeke. Ik woon in Mariahout en ik ben 1e jaars op de opleiding voeding en diëtiek op de HAN in Nijmegen. Voor mijn opleiding mag ik 20 weken 4 uur in de week maatschappelijke stage gaan... Lees meer
 • Profielfoto van Els

  Aanbod van Els

  Geplaatst door Els
  Ik heb altijd in een verpleeghuis gewerkt Ik ben nu met pr-pensioen Vind het leuk om nog iets voor andere te betekenen. Lees meer
 • Profielfoto van Peter

  Aanbod van Peter

  Geplaatst door Peter
  Vanaf 2010 zit ik de WAO. Met mijn voorliggende beroepen ben ik veel met mensen in aanraking gekomen en ik vind het zonde om deze kwaliteiten "weg te gooien". Ik heb o.a. veel te maken gehad met asiel... Lees meer
 • Profielfoto van Anky

  Aanbod van Anky

  Geplaatst door Anky
  Graag wat wil beteken voor andere en dit graag in de zorg in mijn directe omgeving wil gaan doen. Heb ruime facilitaire ervaring in de zorg. Lees meer
 • Profielfoto van Mario

  Aanbod van Mario

  Geplaatst door Mario
  ik ben 40 jaar werkzaam geweest bij albert heijn en wegens gezondheidsproblemen in de wia beland. daar ik altijd met mensen gewerkt heb mis ik het contact met de medemens en lijkt het me fijn om iets ... Lees meer
1 2 3 Volgende

Tip: Plaats zelf een vraag zodat aanbieders u ook kunnen vinden en helpen.