Hoe werkt het?

Zoek elkaar. Vind elkaar. Doe iets voor elkaar!

Op Laarbeekvoorelkaar.nl ziet u in een oogopslag wat Laarbeek voor elkaar kan betekenen. De een zoekt iets, de ander kan iets doen, weer een ander wil ruilen. Samen ben je er voor elkaar. Via Laarbeekvoorelkaar.nl kom je met elkaar in contact. Eenvoudig, gemakkelijk en bovendien gratis.

Hoe werkt het?

Om gebruik te maken van Laarbeekvoorelkaar.nl meldt u zich eerst aan. Aanmelden is vrijblijvend, gratis én het vergroot de veiligheid en betrouwbaarheid van Laarbeekvoorelkaar.nl. Het kost slechts een minuut van uw tijd. U kunt daarna een vraag en/of aanbod vinden op 2 manieren:

1. Plaats een vraag en/of aanbod.Door het slimme e-matchingssysteem van Laarbeekvoorelkaar.nl worden vrijwilligers en organisaties in uw buurt automatisch van uw vraag op de hoogte gesteld. Zij nemen vervolgens bij interesse contact met u op.

2. Reageer op het aanbod en/of de vraag van vrijwilligers en organisaties. Er zijn al veel mensen en organisaties die hun diensten hebben aangeboden en wachten op een vraag in hun buurt. Spreekt de vrijwilliger of organisatie u aan? Neem dan contact met hen op!

Vraag en/of aanbod gevonden?
Laarbeekvoorelkaar.nl zorgt voor een veilige, betrouwbare en anonieme omgeving om online met elkaar in contact te komen. U kiest zelf hoe u daarna verder wilt. Tip van Laarbeekvoorelkaar.nl: een kennismakingsgesprek is een logische vervolgstap. Hierin ontdekt u of het klikt en kunt u elkaars wensen en behoeften bespreken.

Vragen?

Wilt u eerst nog iets meer weten? Bekijk dan de Veelgestelde Vragen. Uiteraard staan wij ook altijd voor u klaar bij vragen, neem hier contact met ons op.